Bedrijfsvloeren

Bedrijfsvloeren

Er is nergens zo veel beweging als op een vloer binnen een bedrijf of utiliteitsgebouw. Er wordt gewerkt en hierop worden allerlei soorten schoenen, gereedschap en machines op gebruikt. Of het nou de bakkerij, de slagerij of het magazijn is. De hygiëne en uitstraling van deze levendige ruimte is belangrijk. Onze bedrijfsvloeren zijn er voor gemaakt u te ontzorgen, zodat u zich kunt focussen op uw werkzaamheden. Ze zijn zeer goed bestendig tegen slijtage of inwerkingen van vuil en stoffen. Gebruikt u chemische middelen? Of wordt de vloer vaak vettig en moet deze goed antislip zijn? Dat zijn voor ons bekende vraagstukken waarvoor wij u de oplossing kunnen bieden.

Industriële vloercoating

Industriële vloercoating

Dagelijks gaat de roldeur of overhead deur omhoog en komt er een heftruck de ruimte binnen rijden. U zet een zware pallet neer en uw REACH truck zet deze netjes in de stelling. Het gaat gestroomlijnd omdat u de juiste belijningen heeft aangelegd. In de technische ruimte vindt onderhoud aan allerlei apparatuur plaats of u parkeert een defecte truck. Allerlei zaken komen aan bod. Slijtage- en chemische-inwerkingen worden maximaal op de proef gesteld. Smeermiddelen, weekmakers, rubber banden gepaard met zware belastende werkzaamheden zijn op ieder moment aanwezig. Een dikke laag vloercoating of gietvloer is belangrijk, maar dan wel graag representatief met de juiste eigenschappen.

Garage-vloeren

Garage-vloeren

U houdt uw garage graag netjes, maar werkt daarbij vaak aan het nodige onderhoud. Gelukkig is onze coating vloer valbestendig en is deze gewend aan het gebruik van oliën of vetten. Zelfs op een vochtige betonnen ondergrond bieden onze systemen een conserverende werking. Een fiets of een auto op een natte vloer? Vaak staan deze langdurig op dezelfde plek. Gelukkig is onze coating bestand tegen banden en inwerkingen van stoffen. Reparaties doen en het afstellen van uw rijvoertuig gaat met meer gemak dankzij de weerstand die onze vloeren bieden tegen de diverse belastingen. U reinigt de vloer met zure of alkalische reinigingsmiddelen en kunt de volgende dag bezoek ontvangen om het resultaat te presenteren.

Houten vloeren

Houten vloeren

Een houten vloer leeft en is eigenwijs. U ziet de mooie natuurlijke vormen en behoudt graag deze uitstraling. Graag beschermt u dit uiterlijk met een mooie matte beschermende lak. De vloer moet echter ook goed te reinigen zijn zonder dat u vocht plekken krijgt. Het verschuiven van een stoel of het vallen van een glas, beweging in huis en vloerverwarming zijn geen belastende factoren na het aanbrengen van onze lak.  De lak is daarnaast ook nog eens eenvoudig en foutloos aan te brengen en niet gevoelig voor strijklicht. Het resultaat is prachtig.

Zwembaden

Zwembaden

De belangrijkste uitdaging bij zwembaden ligt bij de continue waterbelasting met daarnaast de inwerking van een desinfecterende chemische middelen zoals chloor. Hoe beschermt u het zwembad met een mooie dekkende laag die als een waterdicht membraan werkt? Wij hebben hier de oplossing voor. Ons zwembadsysteem is te gebruiken voor betonnen, cement-gepleisterd, polyester of kunststof zwembaden. Dit geldt evenals voor speeltoestellen in een zwembad en diverse soorten vijvers. Het systeem is in allerlei kleuren te leveren. Een veilige oplossing met ook goede slip eigenschappen. Eenvoudig te reinigen, UV bestendig en met een ijzersterke hechting zodat u er na meerdere jaren nog steeds plezier van heeft.

Landbouw

Landbouw

Er wordt onder meerdere uiteenlopende omstandigheden gewerkt in de landbouw en agri-sector. Stalvloeren, putten, goten, bassins en tanks worden gedurende alle seizoenen intensief gebruikt. Het is belangrijk dat alles praktisch gebruikt kan worden. Onderhoud is er al genoeg en alles moet dus efficiënt werken. Uw fee, de gewassen en uzelf moeten in een gezond en veilig klimaat kunnen leven. Elke situatie is daarbij weer anders en moet afgestemd worden op het dier, de plant, het materiaal of de mens. Onze coatings bieden een robuust hygiënisch systeem waar u op kan vertrouwen.

Interieur

Interieur

U schildert een hele woning in de kleuren naar uw smaak. Sommige gevallen vragen echter net wat meer dan de gemiddelde verf kan bieden. U wilt graag een keukenblad of wand in de keuken optimaal beschermen tegen vlekken. Of u wilt uw badkamer strak maken met een krasvaste en makkelijk te reinigen twee-componenten verf die zelfs in de douchecabine of op de douchevloer een optimale waterbestendigheid biedt. Onze coatings voor interieur bieden ook voor uw meubilair een sterke beschermlaag en feeling die zorgen voor een duurzaam woongenot.

Exterieur

Exterieur

Gevels, balkons, bruggen, paden, wanden en diverse objecten worden buiten blootgesteld aan weersomstandigheden en ondervinden allerlei vormen van erosie. Het gaat hierbij om constructies van hout, beton, staal of kunststof. Deze moeten beschermd blijven en gedurende alle seizoenen goed en veilig gebruikt kunnen worden. UV straling, water, gassen en luchtvervuilende deeltjes maken dat er beschermingsmiddelen gebruikt moeten worden die dit garanderen zonder daarbij belastend te zijn voor het milieu. Dit vraagt naar sterke doorontwikkelde producten die voor elke ondergrond anders zijn.

Anti-graffiti

Anti-graffiti

Graffiti beschilderingen, u ziet het overal. Soms is het kunst en op andere momenten maakt het een vervuilende impressie. Graffiti verwijderen is een doorlopend probleem en vergt veel tijd en energie. Om dit te vereenvoudigen hebben wij een permanente twee-componenten Anti-graffiti Coating ontwikkeld welke een harde doorzichtige beschermlaag vormt op de ondergrond. De graffiti verf kan hierdoor niet meer in de poriën trekken en blijft bovenop deze beschermlaag zitten. Met een eenvoudige Graffiti Cleaner verwijdert u de graffiti zonder sporen achter te laten. Het object kan op deze manier jaren lang eenvoudig onderhouden worden.

Bent u op zoek naar een product voor een specifieke toepassing of wilt u meer informatie?